HUNTER Rotoros szórófejek

 

Pgj-04-rotoros

PGJ ROTOROS SZÓRÓFEJ

A rendkívül strapabíró PGJ a nagy turbinás szórófejek összes előnyét kínálja, egy kompakt, esőztető szórófej méretű kivitelben, víztakarékos fúvókákkal és egyszerű szögbeállítással.

Pgj-04-rotoros

SRM ROTOROS SZÓRÓFEJ

Az SRM gazdaságos, kis szórástávolságú rotor, amely kényelmes és gazdaságos kiváltója az esőztető szórófejeknek.

Pgj-04-rotoros

PGP ROTOROS SZÓRÓFEJ

A Hunter eredeti turbinás szórófeje, a PGP, páratlan megbízhatóságot, tartósságot, sokoldalúságot és értékállóságot nyújt, a telepítők évtizedek óta ezt választják.

Pgj-04-rotoros

PGP ULTRA ROTOROS SZÓRÓFEJ

A PGP Ultra magasan tartja a lécet a turbinás szórófejek technológiáját illetően. A nagy teljesítményű PGP Ultrát több mint három évtizednyi kutatás, az ügyfelek visszajelzései és a laboratóriumi vizsgálatok alapján fejlesztettük ki.

Pgj-04-rotoros

I 20 ROTOROS SZÓRÓFEJEK

Az I-20 olyan továbbfejlesztett funkciókkal van ellátva, mint a FloStop lezáró, visszacsapó szelep,és hatékony fúvókák, amelyek tökéletes választékot nyújtanak számos alkalmazásban

Pgj-04-rotoros

I-25 ROTOROS SZÓRÓFEJEK

A megbízható, tartós és sokoldalú I-25 széles fúvókaválasztékot kínál, ami tökéletes választás lehet nagyobb füves területek öntözésénél.

Pgj-04-rotoros

I-40 ROTOROS SZÓRÓFEJEK

Az I-40-es forgó szórófej számos tulajdonságát továbbfejlesztettük, hogy a füves sportpályák első számú választása lehessen.

Pgj-04-rotoros

I-50 ROTOROS SZÓRÓFEJEK

Ezt a nagy nyomatékú I-50-es turbinás szórófejet úgy tervezték, hogy rossz vízminőség esetén is kitűnő teljesítményt nyújtson nagy távolságokon.

Pgj-04-rotoros

I-80 ROTOROS SZÓRÓFEJEK

A rendkívül sokoldalú és hatékony I-80 szórófej az első olyan közületi- és sportpálya öntöző rotoros szórófej, amely felülről szervizelhető, nem kell kiásni.

Pgj-04-rotoros

I-90 ROTOROS SZÓRÓFEJEK

Az erős, nagy szórástávolságú I-90 turbinás szórófejet nagy parkok, szabad területek és sportpályák természetes gyepének öntözésére tervezték

Signup Today For Instant Access

Join today and get access to Divi, as well as our other countless themes and plugins.