HUNTER Rotoros szórófejek

 

Pgj-04-rotoros

PGJ ROTOROS SZÓRÓFEJ

A rendkívül strapabíró PGJ a nagy turbinás szórófejek összes előnyét kínálja, egy kompakt, esőztető szórófej méretű kivitelben, víztakarékos fúvókákkal és egyszerű szögbeállítással.

Pgj-04-rotoros

SRM ROTOROS SZÓRÓFEJ

Az SRM gazdaságos, kis szórástávolságú rotor, amely kényelmes és gazdaságos kiváltója az esőztető szórófejeknek.

Pgj-04-rotoros

PGP ROTOROS SZÓRÓFEJ

A Hunter eredeti turbinás szórófeje, a PGP, páratlan megbízhatóságot, tartósságot, sokoldalúságot és értékállóságot nyújt, a telepítők évtizedek óta ezt választják.

Pgj-04-rotoros

PGP ULTRA ROTOROS SZÓRÓFEJ

A PGP Ultra magasan tartja a lécet a turbinás szórófejek technológiáját illetően. A nagy teljesítményű PGP Ultrát több mint három évtizednyi kutatás, az ügyfelek visszajelzései és a laboratóriumi vizsgálatok alapján fejlesztettük ki.

Pgj-04-rotoros

I 20 ROTOROS SZÓRÓFEJEK

Az I-20 olyan továbbfejlesztett funkciókkal van ellátva, mint a FloStop lezáró, visszacsapó szelep,és hatékony fúvókák, amelyek tökéletes választékot nyújtanak számos alkalmazásban

Pgj-04-rotoros

I-25 ROTOROS SZÓRÓFEJEK

A megbízható, tartós és sokoldalú I-25 széles fúvókaválasztékot kínál, ami tökéletes választás lehet nagyobb füves területek öntözésénél.

Pgj-04-rotoros

I-40 ROTOROS SZÓRÓFEJEK

Az I-40-es forgó szórófej számos tulajdonságát továbbfejlesztettük, hogy a füves sportpályák első számú választása lehessen.

Pgj-04-rotoros

I-50 ROTOROS SZÓRÓFEJEK

Ezt a nagy nyomatékú I-50-es turbinás szórófejet úgy tervezték, hogy rossz vízminőség esetén is kitűnő teljesítményt nyújtson nagy távolságokon.

Pgj-04-rotoros

I-80 ROTOROS SZÓRÓFEJEK

A rendkívül sokoldalú és hatékony I-80 szórófej az első olyan közületi- és sportpálya öntöző rotoros szórófej, amely felülről szervizelhető, nem kell kiásni.

Pgj-04-rotoros

I-90 ROTOROS SZÓRÓFEJEK

Az erős, nagy szórástávolságú I-90 turbinás szórófejet nagy parkok, szabad területek és sportpályák természetes gyepének öntözésére tervezték