Öntözőrendszer vezérlő

Az általános vezérlők önállóan működő készülékek. Ezek a vezérlők a helyi időjárás megfigyelése alapján automatikusan beállítják az öntözési időtartamot, és rugalmasan bővíthetők modulokkal.

Öntözőrendszer érzékelők

Ez az érzékelő az öntözési időtartamot naponta automatikusan állítja a helyi időjárási adatok alapján, ezzel csökkenti a vízhasználatot és segíti az egészséges növényfejlődést.

Rotoros szórófejek

A rendkívül strapabíró PGJ a nagy turbinás szórófejek összes előnyét kínálja, egy kompakt, esőztető szórófej méretű kivitelben, víztakarékos fúvókákkal és egyszerű szögbeállítással.

Mp-rotátor fúvókák

Az MP Rotator fúvóka a legmegbízhatóbb nagy hatékonyságú megoldás a piacon, akár 30% -os vízmegtakarítás is elérhető a hagyományos esőztető fúvókákhoz képest

Spray fúvókák

A meghatározott szórásterület szélei élesek, jobban tűrik a szelet. A nagyobb vízcseppek minimalizálják a víz páraképződését és egyenletesebb vízkijuttatást biztosítanak

Szórófej házak

A leggyakrabban használt szórófej há

Mágnesszelep

Akár kiskertet, akár nagy ipari területeket kell öntözni, lehet kinyomású, vagy nagynyomású rendszer, öntözhet csapvízzel, vagy szennyezett vízzel, a Hunter szelepek nap mint nap folyamatosan dolgoznak.

Mikro szórófejek

Cras semper dictum lectus ac bibendum. Sed id massa vel lorem laoreet molestie. Nullam vulputate lacus at mauris molestie porttitor.
hydrawise

HYDRAWISE® okos vezérlő

A Hydrawise öntözésvezérlő felület a legjobb a szakmában, lehetővé teszi több terület professzionális kezelését, és számos hasznos víztakarékos funkciót kínál a végfelhasználóknak.

Öntözőrendszer ajánlatkéréshez kattintson az ajánlatkérés gombra!